Képzések, melyekre már nem lehet jelentkezni

2019/101

Vezetői kompetenciák

Vezetők számára alapvetően fontos, hogy végiggondolt és mások számára is érthetően megfogalmazott elképzelésekkel rendelkezzenek a vezetői feladatot, szerepkört illetően. Ehhez szükséges, hogy ismerjék saját magukat és rendelkezzenek a mások befolyásolásához szükséges személyes és vezetői eszköztárral.

- Répássy Helga, Padár Mariann, Répássy Balázs -

2019/102

Én központú vezetés

A vezetői felhatalmazás kérdései. Rendszer szemlélet. Személyiségünkből adódó erőforrások, felelősség, szabadság. Hatalom, hatás. Leadership és management. A hitelesség, konfrontáció, meghallás. Vezetői eszközök.

- Répássy Helga, Padár Mariann, Répássy Balázs -

2019/103

Szerzetesjogi alapismeretek

Mátraverebély-Szentkúton négy napos bentlakásos képzés. A hatályos CIC megszentelt életre vonatkozó kánonjainak átvétele, kommentálása. Ennek során a kánonok teológia-spirituális alapjainak, illetve a jog céljának és a gyakorlat tapasztalatainak tárgyalása.

- Fr. Orosz Lóránt OFM -

2019/104

Csoportdinamika - 4K tréning

4K: konfliktus, kommunikáció, kooperáció, konszenzus

Csoportokban és közösségekben élünk, dolgozunk: tantestületekben, teamekben, vezetői teamekben, projektcsoportokban stb. Csoportok és szervezetek úgy vesznek körül bennünket, mint a légzésünkhöz szükséges levegő.

Ahhoz, hogy a privát és munkahelyi csoportokban hatékonyak és komfortosak legyünk, megfelelő kompetenciák szükségesek. Az eredményességhez és a jó közérzethez kell, hogy tiszta képünk legyen saját és mások működéséről, érzelmi reakcióiról, és tisztán lássuk a csoportban zajló folyamatokat.
 

- Fehérváry Anikó - Szászi Balázs -